Cookie Policy (NO)

Cookie Policy (NO)

Retningslinjer for informasjonskapsler

Nettstedet www.advisense.com bruker informasjonskapsler. Du kan velge om du vil samtykke til bruk av informasjonskapsler eller ikke, og du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Advisense AB (heretter kalt «Advisense», «vi» eller «oss») er ansvarlig for bruken av informasjonskapsler på nettstedet og er dermed behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn når du bruker nettstedet vårt. Du finner mer informasjon om hvordan Advisense behandler personopplysningene dine her. 

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten datafil som inneholder alfanumeriske tegn og lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker et nettsted som bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler kan hjelpe nettstedet med å overvåke sidene du besøker på nettstedet, lagre informasjonen du angir, eller huske preferanser, som f.eks. språkinnstillinger.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn data om hvordan nettstedet vårt brukes. Vi bruker disse opplysningene til å forbedre funksjonene og funksjonaliteten til nettstedet vårt. Noe av formålet med å bruke informasjonskapsler er å kunne gi deg personlig tilpasset innhold, for eksempel anbefalinger, eller huske språkpreferanser og måle hvilke deler av nettstedet vårt som tiltrekker seg flest besøkende og hvilke artikler eller nyhetsbrev som er mest populære.

Advisense bruker noen informasjonskapsler for å levere relevante og engasjerende opplevelser til deg. Med ditt samtykke kan vi gjenkjenne deg og gi deg personlig tilpasset innhold og markedsføringsaktiviteter basert på dine preferanser. Vi respekterer personvernet ditt og gir deg muligheten til å avvise unødvendige informasjonskapsler når som helst.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Avhengig av hvor lenge informasjonskapslene lagres og hvem som plasserer dem, kan informasjonskapsler deles opp i fire typer. En informasjonskapsel er «permanent» eller «øktbasert», avhengig av hvor lenge den lagres eller er tilgjengelig på enheten din.

  • Permanente informasjonskapsler. Permanente informasjonskapsler brukes til ulike formål, inkludert å huske preferanser og valg når du bruker nettstedet vårt eller til markedsføringsformål.
  • Øktbaserte informasjonskapsler. Nettstedet vårt bruker øktbaserte informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Disse informasjonskapslene lagres bare så lenge besøket varer og slettes automatisk når du lukker nettleseren. De hjelper oss med å gi deg en brukervennlig navigasjon. Uten disse informasjonskapslene kan det hende at enkelte funksjoner på nettstedet ikke fungerer som de skal.

Avhengig av hvem som plasserer informasjonskapselen, er den en «førsteparts» eller «tredjeparts» informasjonskapsel.

  • Førsteparts informasjonskapsler. Førsteparts informasjonskapsler plasseres av eierne av nettstedet, i dette tilfellet www.advisense.com.
  • Tredjeparts informasjonskapsler. Tredjeparts informasjonskapsler plasseres av et annet nettsted enn det du som bruker besøker. Disse brukes hvis innhold eller deleverktøy er innebygd fra f.eks. LinkedIn eller Google Analytics.  

Liste over informasjonskapsler

Du kan administrere preferansene dine for informasjonskapsler ved å klikke på informasjonskapselbanneret nederst på siden. Der kan du se listen over hvilke informasjonskapsler som brukes av Advisense, velge hvilke ikke-nødvendige informasjonskapsler du vil akseptere eller avvise, og når som helst trekke tilbake samtykket ditt.

Advisense bruker følgende informasjonskapselkategorier, og til slutt i listen finner du informasjonskapslene du har samtykket til.

Hva betyr samtykket til informasjonskapsler?

Vi trenger ditt samtykke for å bruke unødvendige informasjonskapsler. Du samtykker ved å tillate informasjonskapsler i informasjonskapselbanneret som vises første gang du besøker nettstedet vårt. Du kan når som helst endre og trekke tilbake samtykket. Du har alltid muilghet til å endre preferansene for informasjonskapsler ved å klikke på innstillinger for informasjonskapsler nederst på nettsiden.

Hva skjer hvis du ikke godtar informasjonskapsler?

Hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler eller deaktivere informasjonskapsler, kan det hende at noen funksjoner på nettstedet ikke er tilgjengelige, og brukeropplevelsen din vil bli påvirket når du besøker og bruker nettstedet vårt.

Hvordan sletter jeg informasjonskapsler?

For å kontrollere hvordan informasjonskapsler brukes på enheten din, kan du endre innstillingene i nettleseren. Du kan konfigurere nettleseren din til å avvise informasjonskapsler som standard eller til å varsle deg når et nettsted forsøker å plassere en informasjonskapsel på enheten din. Du kan også slette informasjonskapsler som er lagret i nettleseren din.

Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon om hvordan du kan vise, slette og administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Når du sletter informasjonskapslene fra nettleseren din, vises informasjonskapselbanneret vårt på ny neste gang du besøker nettstedet vårt. Deretter kan du velge hvilke informasjonskapsler du vil tillate.

Klager og kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å klage på hvordan Advisense behandler informasjonskapsler, kan du kontakte tilsynsmyndigheten for elektronisk kommunikasjon, Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.

Hvis du har flere spørsmål om hvordan vi behandler informasjonskapsler, ta kontakt på dataprotection@advisense.com

Oppdatert: 16.10.2023