Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn

Det er en stor glede for oss å kunne ønske Tarjei Tyssebotn velkommen til Advisense. Tarjei har lang og bred erfaring fra finanssektoren og starter i forsikringsteamet den 15. august.

Tarjei kommer senest fra Finanstilsynet der han var ansvarlig for blant annet analyser av den overordnete risikosituasjonen i finanssektoren, og ledet de siste årene beregningene av bankenes resultater i Finanstilsynets årlige top-down stresstest. Han har deltatt i utviklingen av en rekke sentrale regelverk de senere årene og er en av få i Norge som arbeidet i Frankfurt ved den europeiske forsikringstilsynsmyndigheten EIOPA.

Før Finanstilsynet arbeidet Tarjei i Storebrand som Senior investment manager og har under den tiden opparbeidet en vesentlig innsikt i kapitalforvaltning. Tarjei har i tillegg arbeidet som Regional director for Sør-Amerika i Norfund der han var ansvarlig for deres fonds- og direkteinvesteringer i regionen.

Jeg ser frem til å begynne hos FCG og å kombinere egen regulatorisk kunnskap og forretningsmessig erfaring med selskapets imponerende kunnskapsbase. Dette gir et godt grunnlag for å bistå i viktige strategiske spørsmål og skape verdier for FCGs kunder innenfor et komplekst område.

Tarjei Tyssebotn

Tarjei er en av få i Norge som har en så pass bred innsikt i finanssektoren og i tillegg arbeidet i en av forsikringsområdets viktigste tilsynsmyndighet i Europa. Jeg tror våre forsikringskunder kommer ha stor glede av Tarjeis både nasjonale og internasjonale kompetanse.

Johan Røthe 

Let's connect

Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn
I want an Advisense expert to contact me about:
Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later