FCG ønsker velkommen ledende ekspert på soliditetsregelverket

Vi er veldig glade for kunne å ønske Anastasia Edakina velkommen til FCG. Anastasia blir en del av FCG GRC Advisory i Oslo som Senior Manager. Anastasia er en ledende spesialist på soliditetsregelverket – CRR/CRD, pilar 1, pilar 2, pilar 3, IRB og IFRS9. Anastasia har lang erfaring fra Finanstilsynet og kommer nå fra en stilling i KPMG Advisory. 

«Jeg er veldig glad for at Anastasia Edakina nå har blitt del av vårt team i FCG i Oslo. Anastasia har lang erfaring og spesialkompetanse på soliditetsregelverket og risikostyring i finansforetak. Hun blir et viktig bidrag til at FCG skal bli det ledende rådgivningsselskapet innen bank- og finansbransjen i Norge på samme måte som FCG er det i Sverige i dag»,

Torgeir Storberget

«Jeg takker for en veldig varm velkomst i FCG og jeg gleder meg til være en del av FCG som har et tungt fagmiljø innen bank og finans. I FCG vil jeg fortsette å jobbe med rådgivning mot finansbransjen, og jeg ser frem til å kunne bistå finansforetak med å løse store og små utfordringer i jungelen av gjeldende og kommende regelverk, og ikke minst gjøre et komplisert regelverk så enkelt og forståelig som mulig for våre kunder»

Anastasia Edakina

Let's connect

FCG ønsker velkommen ledende ekspert på soliditetsregelverket FCG ønsker velkommen ledende ekspert på soliditetsregelverket
I want an Advisense expert to contact me about:
FCG ønsker velkommen ledende ekspert på soliditetsregelverket

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later