Financial Crime-profilen Louise Brown ansluter till FCG

Vi är mycket glada över att välkomna Louise Brown till FCG!

Louise är en erkänt ledande expert inom anti-korruption, med tidigare uppdrag som Integrity Compliance Monitor genom Världsbanken, som Local Research Correspondent on Corruption för Sverige till EU-kommissionen och är kvalificerad ISO37001 Lead Auditor. Louise har också verkat som ordförande i Transparency International Sverige, och har vid flertal tillfällen bistått Uppdrag Granskning och Kalla Fakta som extern expert i samband med diverse utredningar. Louise har även en internationell karriär bakom sig inom affärsutveckling och investment management i bland annat Kina, Tyskland, Australien, samt en gedigen operativ revisions- och granskningserfarenhet. Närmast kommer Louise från Ansvar Säkerhet, ett gransknings- och säkerhetsbolag specialiserat på socialt ansvar och arbetslivskriminalitet, där hon hade rollen som VD.

”Jag har följt FCG de senaste åren, hur bolaget har tagit en position som en självklar och marknadsledande aktör inom AML/ABC och Fincrime. Jag ser oerhört glad och stolt över att få bli en del av FCG, och ser fram emot en fortsatt enormt spännande utveckling!”, säger Louise Brown.

”Vi är väldigt glada över den här rekryteringen. Louise kommer förstärka vår position ytterligare inom AML-området, dels genom hennes gedigna sakkunskaper, men också genom hennes otroliga förmåga att kunna kommunicera runt området. Med Louise ombord förstärker vi vår position ytterligare som den naturliga samtalspartnern och expertleverantören inom FinCrimeområdet i Norden”

Christine Ehnström, Head of GRC Advisory

Henrik Nilsson, Head of GRC Advisory Sweden.

Let's connect

Financial Crime-profilen Louise Brown ansluter till FCG Financial Crime-profilen Louise Brown ansluter till FCG
I want an Advisense expert to contact me about:
Financial Crime-profilen Louise Brown ansluter till FCG

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later