Specialist til forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering

Til vores kontor i København søger FCG en ny kollega med speciale inden for forebyggelse af hvidvask og terrorfinanciering.


FCG – Compliance Made Simple

The Financial Compliance Group A/S (FCG) er en af de førende uafhængige konsulentvirksomheder i Norden med fokus på compliance, kapital- og risikostyring. FCGs kunder er virksomheder, som er under tilsyn af Finanstilsynet eller en udenlandsk tilsynsmyndighed. FCG leverer ydelser til både små og store virksomheder, og vores kunder repræsenterer alle typer af institutioner, der er berørt af den finansielle regulering.

FCG har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm, Malmø, Helsinki og Frankfurt. Vi er ca. 200 kon-sulenter fordelt blandt jurister, økonomer, matematikere og aktuarer.

Hvem er du?

Du har stor interesse for området vedrørende forebyggelse af hvidvask og terrorfinanciering, og du har minimum 5 års relevant erfaring på området fra den finansielle sektor. Du har endvidere en god forståelse for de regulatoriske rammer, som sektoren opererer under. Du arbejder formentlig i en bank, et fondsmæg-lerselskab, en konsulentvirksomhed eller lignende.Du trives med et ungt og dynamisk team, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Du arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. Personligt er du udadvendt, har gå-på-mod og er ikke bange for udfordringer. Du er ansvarsbevidst og engageret, og du formår at formidle kompleks information på en simpel måde. Du sætter pris på at samarbejde med engagerede kollegaer, men du er også i stand til at arbejde selvstændigt.

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst. Din dagligdag vil involvere meget for-skelligartede opgaver og udfordringer, som skal løses for alle typer af finansielle virksomheder. Rejseaktivitet til FCGs øvrige kontorer i Norden må forventes i begrænset omfang. Med FCGs voksende portefølje vil du få en diversificeret indsigt i den finansielle sektor med konstant faglig udvikling og stor praktisk erfaring til følge.

Stillingen tiltrædes snarest muligt, og ansættelsessamtaler afholdes løbende. Spørgsmål om stillingen kan rettes til partner, Ossian Nilsson på telefon: 26828789.

Din ansøgning med CV sendes til career@fcg.dk senest fredag den 6. september 2019.

Let's connect

Specialist til forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering Specialist til forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering
I want an Advisense expert to contact me about:
Specialist til forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later