Ekspert til risikostyrning

FCG søger ny kollega til vores Nordiske team af specialister inden for Risk Management.

FCG – Risk & Compliance made simple

The Financial Compliance Group (FCG) er en af de førende uafhængige konsulentvirksomheder i Norden med fokus på compliance, kapital- og risikostyring. FCGs kunder er virksomheder, som er under tilsyn af Finans-tilsynet eller udenlandsk tilsynsmyndighed. FCG leverer ydelser til både små og store virksomheder, og vores kunder repræsenterer alle typer af institutioner, der er berørt af den finansielle regulering.
FCG har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm, Malmø, Helsinki og Frankfurt. Vi er ca. 200 kon-sulenter fordelt blandt jurister, økonomer, matematikere og aktuarer.

Risk Management i FCG

Risk Management arbejder med alle former for risikostyring af finansielle virksomheder. Ud fra kundens virksomhed analyseres, kvantificeres og håndteres risikostyringsprocesser inden for bl.a. kapital- og likvidi-tetsstyring på tværs af markeds- og kreditmæssige samt operationelle risici. FCG yder støtte til direktionen og bestyrelsen i risikospørgsmål af strategisk betydning. Vi varetager desuden risikofunktioner i form af out-sourcingløsninger eller interim ledelse, bistår med implementering af nye regulatoriske krav, validerer modeller, skaber overblik og hjælper kunder med deres udviklingsprojekter, solvensberegninger, mv.

Hvem er du

Du har stor interesse for risikostyring og minimum 5 års relevant erfaring fra den finansielle sektor. Du har forståelse for og erfaring med de regulatoriske rammer, som sektoren opererer under.
Du trives i et ungt og dynamisk team, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Du arbejder struktu-reret, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. Den ideelle kandidat er cand.merc., cand.polit. eller lignende, og det er en fordel, at du har erfaring med konsulentopgaver.
Personligt er du ekstrovert og akkvisitiv, og du formår at formidle kompleks information på en simpel måde. Du sætter pris på at samarbejde med engagerede kollegaer, men du er også i stand til at arbejde selvstændigt. Det er yderligere en fordel, hvis du allerede har et godt kendskab til finansielle instrumenter og modeller.

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst. Din dagligdag vil involvere forskellig-artede opgaver og udfordringer i en hurtigt udviklende international finanssektor. Med FCGs voksende por-tefølje vil du få en diversificeret indsigt i den finansielle sektor med konstant faglig udvikling og stor praktisk erfaring til følge.

Stillingen tiltrædes snarest muligt, og ansættelsessamtaler afholdes løbende. Spørgsmål om stillingen kan rettes til partner, Jan Parner på telefon: 40632399.

Din ansøgning med CV sendes til career@fcg.dk senest fredag den 6. september 2019.

Let's connect

Ekspert til risikostyrning Ekspert til risikostyrning
I want an Advisense expert to contact me about:
Ekspert til risikostyrning

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later