FCG förstärker sitt fonderbjudande och värvar fondexperter

FCG, specialisterna inom riskhantering, finansiell juridik och affärsstyrning med inriktning mot den finansiella sektorn, förstärker sitt fondteam. Vi befäster vår position som innovativ nordisk marknadsledande partner för kunder med utmaningar i en föränderlig omvärld i och med rekrytering av ytterligare branschledande experter till vårt fonderbjudande.

Efter ännu ett år med stark tillväxt där FCG vuxit till idag nästan 200 medarbetare har vi glädjen att berätta att vi förstärker fonderbjudandet genom att knyta de väletablerade fondprofilerna Eva Broms och Emelie Antonisen till FCG. Vi har även anställt fondexperterna Fredrik Hansson och Suna Wickforsen.

”Det är mycket lyckade rekryteringar och vi ser fram emot att tillsammans med dem fortsätta att ge våra kunder rådgivning i framkant. Alla fyra är omtyckta och kompetenta personer och har svårslagen erfarenhet av fondbranschens kärnfrågor samt en unik insyn i fondaffären, inte minst Eva från sina arbeten i olika positioner på SEB, Handelsbanken och Fondbolagens förening. Tillsammans ska vi påverka utvecklingen för en innovativ, sund och hållbar fondindustri”, säger Anna Fryklund, Partner på FCG.

Eva Broms – Har tidigare varit chef för juristavdelningar inom både SEB och Handelsbanken Fonder. Hon har även internationell erfarenhet från bland annat Handelsbankens verksamhet i Luxemburg. Eva arbetade även under lång tid som chefsjurist och vice VD på Fondbolagens förening och har över 20 års erfarenhet av olika juristroller i fondbranschen.

Emelie Antonisen – Har över 10 års erfarenhet från fondbranschen och kommer närmast från en tjänst som jurist inom SEB. Hon har även arbetat på Fondbolagens förening och East Capital.

Fredrik Hansson – Har bred erfarenhet av fondförvaltning från sina tidigare arbeten inom riskkontroll, förvaltning och fondadministration. Innan Fredrik påbörjade sin anställning på FCG ansvarade han för Avanza Fonders oberoende riskhanteringsfunktion.

Suna Wickforsen – Ansluter senare i september från Nordeas fondverksamhet där hon har arbetat med regelverksfrågor och etablering av fonder i olika länder.

Kontakta Anna Fryklund för ytterligare frågor.

Let's connect

FCG förstärker sitt fonderbjudande och värvar fondexperter FCG förstärker sitt fonderbjudande och värvar fondexperter
I want an Advisense expert to contact me about:
FCG förstärker sitt fonderbjudande och värvar fondexperter

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later