FCG förstärker den nordiska partnerskaran

Efter ännu ett år med stark tillväxt där FCG på mindre än ett år växt med mer än 50% i antal anställda, till i nuläget ca 160 medarbetare, har vi glädjen att meddela att vi har bjudit in tre nya partners i den svenska konsultverksamheten: Anna Fryklund (Compliance), Christine Ehnström (Legal), och Henrik Nilsson (Risk Management). De har alla tre visat förträfflighet och engagemang i både affär och ledarskap, och är äkta föredömen för alla oss på FCG. Talangfulla, ödmjuka och engagerade kollegor är själva grunden för FCG:s kultur och framtidsresa”, säger Kristian Bentzer, Managing Partner och VD för FCG.

Anna Fryklund – har arbetat på FCG sedan 2011 och har varit med och utvecklat FCG:s affärsområde Compliance, och är även chef för ett av våra konsultteam. Annas expertis är fokuserad mot främst regulatoriska frågor för värdepappers- och fondbolag, banker samt försäkringsbolag. Anna har en bakgrund både från storbank och som jurist på Finansinspektionen.

Christine Ehnström – har arbetet på FCG sedan början av 2018 och har över 20 års erfarenhet från finansbranschen och flera ledande operativa roller på SBAB bl.a. som chefsjurist, COO, t.f. VD och vice VD samt innan dess som bolagsjurist på Volvo Treasury. Christine har bred erfarenhet av kombinationen av juridiska, affärs- och operationella frågor i finansiell verksamhet. Christine kommer att ansvara för att utveckla FCG:s erbjudande inom Legal Services.

Henrik Nilsson – anslöt till FCG 2013 från SEB där han arbetade med risk- och kapitaltäckningsfrågor. Han har på FCG fokuserat på att vidareutveckla vårt erbjudande inom risk- och kapitalhantering och har under det senaste året tagit rollen som teamchef för våra konsulter som är specialister inom bankers och kreditinstituts riskhanteringsarbete.

FCG har även upptagit Cecilie Lind (Compliance) och Mazhar Ahmad (Risk) som partners till den norska konsultverksamheten, och mer information om den norska verksamheten kommer till hösten.

Läs hela pressmeddelandet här.

Let's connect

FCG förstärker den nordiska partnerskaran FCG förstärker den nordiska partnerskaran
I want an Advisense expert to contact me about:
FCG förstärker den nordiska partnerskaran

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later