Vi søger nye kollegaer til vores team af specialister inden for Risk Management og Compliance

Er du klar til at gå fra dygtig til exceptionel?
The Financial Compliance Group oplever stor vækst på alle forretningsområder, og vi søger nye kollegaer til vores team af specialister inden for Risk Management og Compliance.

Risk & Compliance made simple
The Financial Compliance Group (FCG) er en af de førende uafhængige konsulentvirksomheder i Norden med fokus på compliance, kapital- og risikostyring. Vi har opnået en førerposition ved at fokusere udelukkende på de nævnte forretningsområder og ved kun at ansætte de mest kompetente medarbejdere. FCGs kunder er virksomheder, som er under tilsyn af Finanstilsynet eller udenlandsk tilsynsmyndighed. FCG leverer ydelser til både små og store virksomheder, og vores kunder repræsenterer alle typer af institutioner, der er berørt af den finansielle regulering. FCG har kontor i København, Oslo, Stockholm og Malmø. Vi er flere end 150 konsulenter fordelt blandt jurister, økonomer, matematikere og aktuarer.

Din faglighed, dit engagement og din integritet gør forskellen
Du har stor interesse for risikostyring og/eller compliance og har 3+ års relevant erfaring indenfor den finansielle sektor. Du har forståelse for og erfaring med de regulatoriske rammer, som sektoren opererer under. Du trives i et ungt og dynamisk team, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Du arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. De ideelle kandidater er cand.merc., cand.polit., cand.jur. eller lignende. Personligt er du ekstrovert, og du formår at formidle kompleks information på en simpel måde. Du sætter pris på at samarbejde med engagerede kollegaer, men du er også i stand til at arbejde selvstændigt. Det er yderligere en fordel, hvis du allerede har et godt kendskab til finansielle instrumenter og modeller.

Bliv en del af morgendagens finanssektor
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i stærk vækst. Din dagligdag vil involvere forskelligartede opgaver og udfordringer i en hurtigt udviklende international finanssektor. Med FCGs voksende portefølje vil du få en diversificeret indsigt i den finansielle sektor med konstant faglig udvikling og stor praktisk erfaring til følge. Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Vi afholder løbende samtaler. Stillingen tiltrædes snarest muligt. Spørgsmål om stillingen kan rettes til CEO Nikolaj Klein på tlf.: 7020 6960.

Ansøgning sendes til: career@fcg.dk

Download jobopslaget her!

Let's connect

Vi søger nye kollegaer til vores team af specialister inden for Risk Management og Compliance Vi søger nye kollegaer til vores team af specialister inden for Risk Management og Compliance
I want an Advisense expert to contact me about:
Vi søger nye kollegaer til vores team af specialister inden for Risk Management og Compliance

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later