Gratis morgenseminar om “Operationel risikostyring”

Fremtidige krav og muligheder

Operationel risiko har udviklet sig markant siden det i 2007 blev introduceret som en ny del af kapitalkravet. I dag udgør operationel risiko en af de mest centrale risici, der håndteres i finansielle virksomheder.

Lovgivning bliver stadig mere kompleks og deraf følgende krav stadig mere bebyrdende. Hvordan ser de gældende krav ud og er din virksomhed klar til at imødekomme den praksis, som forventes fra myndighederne i fremtidens marked?

Erfaring viser, at stadig mange finansielle virksomheder har behov for øget fokus på styring og håndtering af operationelle risici. Ikke bare for at efterleve krav og forventninger, men også med det formål at opnå øget effektivitet og lønsomhed i forhold til virksomhedens risikoprofil og operationel risikotolerance.

FCG’s morgenseminar har til formål dels at give et billede af de betingelser og forventninger, der hersker i dag, men vil samtidig belyse eksisterende praksis på området og forventninger til fremtiden.

Velkommen!

Tilmeld dig venligst her>>

Da vi har et begrænset antal pladser er det ‘først til mølle-princippet’ som er gældende.

Praktisk information

Tema: Operationel risikostyring –  Fremtidige krav og muligheder

Foredragsholdere: Jakob Egelund, Head of Risk og Johan Cristvall, Partner

Dato: Onsdag den 24. maj 2017

Tidspunkt: 8:00-10:30 (Let morgenmad mellem kl. 8:00-8:30)

Hvor: Hotel Phoenix, Bredgade 37, 1260 København K

Mødelokale: Frederik d. V.

Let's connect

Gratis morgenseminar om “Operationel risikostyring” Gratis morgenseminar om “Operationel risikostyring”
I want an Advisense expert to contact me about:
Gratis morgenseminar om “Operationel risikostyring”

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later