FCG deltok og bidro til en spennende kveld i forbindelse med CryptoFinance International Summit i Oslo.

Flere enn 200 interesserte fra den tradisjonelle finansbransjen sammen med den disruptive gjengen skapte spennende diskusjoner under panel debatten som var en av flere interessante punkter.

FCG sammen med Nordea’s ledende BlockChain spesialist Lasse Meholm fikk holde fanen høyt for «ordning&Reda» og argumentere for behovet av kontroll og regulering av den nye teknologien. Morsomt og interessant å agere på vegne av Tilsynsmyndighetene….

En viktig take-away var behovet for konstruktiv dialog mellom involverte parter der informasjon og høyning av kompetanse og forståelse for hverandre var en viktig konklusjon. En nylig gjennomført «LIVE» demo av Bitspace hos Oslo børs var et utmerket eksempel der de hadde laget en prototype med bruk av CryptoCurrency og BlockChain teknologi for å gjennomføre en reell aksjehandel.

Let's connect

FCG deltok og bidro til en spennende kveld i forbindelse med CryptoFinance International Summit i Oslo. FCG deltok og bidro til en spennende kveld i forbindelse med CryptoFinance International Summit i Oslo.
I want an Advisense expert to contact me about:
FCG deltok og bidro til en spennende kveld i forbindelse med CryptoFinance International Summit i Oslo.

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later