MiFID 2 och IDD – frukostseminarium

Den 8 september 2016 håller FCG:s experter Erna Botonic och Carina Knöös ett frukostseminarium om de nya regelverken MiFID 2 och IDD.

Seminariet fokuserar på hur regelverken kommer påverka företagen, men också hur man rent praktiskt kan arbeta redan nu för att klara de krav som Finansinspektionen kommer ställa på företagen, när regelverken träder i kraft.

Med utgångspunkt i olika aktörers inriktningar guidar mina kollegor dig genom de viktigaste förändringarna och visar på vilka implikationer de får på olika processer. Vidare lyfter seminariet fram vad som är bra att genomföra i olika verksamheter: från analys och förstudie till ett framgångsrikt projekt.

Let's connect

MiFID 2 och IDD – frukostseminarium MiFID 2 och IDD – frukostseminarium
I want an Advisense expert to contact me about:
MiFID 2 och IDD – frukostseminarium

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later