FCG på JiA-dagarna i Lund

Den 22 oktober gästade FCG JiA-mässan i Lund. JiA står för Juristen i Arbete och mässan syftar till att juriststudenter ska få möta representanter från arbetslivet, få veta mer om deras verksamheter samt knyta kontakter inför framtida jobbsökande.

Mässan anses av många juriststudenter i Lund vara terminens höjdpunkt och det märktes med tanke på de över 1000 studenter som sammanlagt besökte årets mässa där ca 50 företag deltog som utställare.

FCG:s monter var välbesökt och Tone, Jeanette, Therése och Joel – alla själva jurister och compliancekonsulter på FCG– samtalade med många blivande jurister om hur det är av vara konsult inom den finansiella sektorn.

Förutom att prata med alla som stannade vid FCG:s monter, träffade vi också tio nyfikna studenter som hade föranmält sig till att ha enskilda kontaktsamtal med oss. Under en halvtimme vartdera fick vi lära känna dessa studenter, som snart tar sin examen, lite närmre och de ställde frågor om FCG:s verksamhet, rekryteringsprocessen och karriärmöjligheter. Vi hade en otroligt rolig dag och det var väldigt trevligt och givande att träffa alla studenter under både mässa och kontaktsamtal.

Vi på FCG märker ett allt större intresse från juridikstuderande runt om i landet, att få veta mer om vad det innebär att arbeta med compliancefrågor och med finansiella regelverk. Vi kommer bland annat föreläsa på Affärsjuridiska programmet i Linköping i november. Är du juriststudent i Uppsala kan du träffa oss på Kontaktdagarna den 10 november.

Let's connect

FCG på JiA-dagarna i Lund FCG på JiA-dagarna i Lund
I want an Advisense expert to contact me about:
FCG på JiA-dagarna i Lund

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later