FCG i digitala medier

I dagarna är det ett år sedan FCG:s nyhetsbrev hade premiär. Nyheterna, som tar upp det som är aktuellt just, är kortfattade och koncisa för att de som prenumererar ska spara tid och samtidigt få en god uppfattning av vad som är på gång inom de regelverk som påverkar den finansiella sektorn.

– Vi har de senaste åren valt att fokusera allt mer på digital marknadsföring säger Jimmi Brink, Partner på FCG. Med små medel kan man skapa stora resultat och nå ut till många. Vårt nyhetsbrev är ett bra exempel på hur vi kan ge det lilla extra till våra prenumeranter utan att det kostar oss mer än tiden det tar att sätta ihop brevet. Regelverken bevakar vi ju ändå och de som vill veta mer kan få skräddarsydda lösningar som passar deras specifika verksamhet!

FCG når snart 500 följare på Linked In. Antalet har mer än fördubblats sedan november 2014.

– Vi ser att det hänger samman konstaterar Jimmi. Nästan 300 personer har under året valt att bli prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Att vi samtidigt är ett snabbväxande företag på Linked In är ingen slump.

Let's connect

FCG i digitala medier FCG i digitala medier
I want an Advisense expert to contact me about:
FCG i digitala medier

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later